Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Γ.Σ. Μυκηνών ΄ΑΤΡΕΑΣ΄ :Συνεχής προσπάθεια για την ανάπτυξη του μπάσκετ

Την αγωνιστική περιόδο 2013-2014 η ομάδα μπάσκετ του ΄ΑΤΡΕΑ΄ κατέκτησε αήτητη το πρωτάθλημα Α2 ανδρών ΕΣΚΑΚ και την άνοδό της στην Α1 κατηγορία.
Στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε μια ομάδα μπάσκετ με δυναμική και προοπτική, σε άριστη και αρμονική συνεργασία με την διοίκηση του Α.Ο. ΔΙΟΜΗΔΗ ΑΡΓΟΥΣ, το καλοκαίρι του 2014, εντάξαμε στο δυναμικό μας τους προπονητές και τους αθλητές του τμήματος μπάσκετ, που κατά την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 πέτυχαν να αναδειχθούν : 1) δευτεραθλητές στο πρωτάθλημα παμπαίδων ΕΣΚΑΚ και 2) πρωταθλητές Γ ανδρών ΕΣΚΑΚ, παρά το νεαρό της ηλικίας τους.
Παράλληλα εκλέξαμε νέο Δ.Σ. με τη συμμετοχή ανθρώπων έμπειρων και ικανών να προσφέρουν.
Ευχαριστούμε για την έως σήμερα προσφορά τους, τους αθλητές που αποφάσισαν να μην συνεχίσουν μαζί μας και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και επιτυχίες.
Επίσης ευχαριστούμε την ΕΣΚΑΚ και τον πρόεδρό της κ. Δημήτρη Αγγελόπουλο για την συνεργασία τους στην υλοποίηση των προσπάθειών μας.
Από 1 Σεπτεμβρίου 2014, με έδρα το ΔΑΚ ΑΡΓΟΥΣ, η ομάδα μπάσκετ του ¨ΑΤΡΕΑ¨ , ξεκινά την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 με αγωνιστικά τμήματα σε όλες τις ηλικίες και ακαδημία εκμάθησης μπάσκετ.
Συνεχίζουμε έτσι με συνέπεια την προσπάθειά μας για την ανάπτυξη του αθλήματος του μπάσκετ στην περιοχή του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΧΡΟΝΗΣ