Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ

santal1
Μετά τις ειδυλλιακές διακοπές στο Κάπρι, αλλά και στις Μπαχάμες, όπου και πέρασαν αξέχαστες οικογενειακές στιγμές, ήρθαν στην Ελλάδα, στο Πόρτο Χέλι, για να κλείσουν με τις καλύτερες εικόνες την «περιοδεία» τους το φετινό
καλοκαίρι! Αλλωστε η γεύση από Ελλάδα είναι και η καλύτερη.
Η οικογένεια του πρίγκιπα Παύλου είχε προγραμματίσει να βρεθεί στην Ελλάδα αρχές του μηνός. Ομως τα ταξίδια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου με τη σύζυγό του στα νησιά του Ιονίου καθυστέρησαν την άφιξή τους, αφού ο Παύλος αλλά και η Μαρί Σαντάλ ήθελαν να συναντηθούν όλοι μαζί. Λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο, η οικογένεια του Παύλου έφτασε στο Πόρτο Χέλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, o 47χρονος Παύλος και η 45χρονη σύζυγός του έφθασαν με το σκάφος του πατέρα της μαζί με τα 5 παιδιά τους, τη 18χρονη Μαρία-Ολυμπία, τον 15χρονο Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον 14χρονο Αχιλλέα-Ανδρέα, τον 10χρονο Οδυσσέα-Κίμωνα και τον 6χρονο Αριστείδη-Σταύρο. Ολοι τους ενθουσιασμένοι και περισσότερο η Μαρί Σαντάλ, που αμέσως ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με την ελληνική σημαία μέσα από το καραβάκι που τους περνούσε απέναντι.
Δεν έλειψαν οι οικογενειακές συνάξεις στο σπίτι του πεθερού της, αλλά και οι επισκέψεις σε in στέκι της περιοχής, όπως το γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα «Amanzoe», του οποίου, από ό,τι λέγεται, απόλαυσαν τις πεντάστερες υπηρεσίες spa, αλλά και την εξαιρετική κουζίνα. Οι πολυταξιδεμένοι και οι λάτρεις της χαλαρής πολυτέλειας θα γνωρίζουν την αλυσίδα των «Aman Resorts», μία από τις κορυφαίες στον κόσμο. Στο ενεργητικό τους, μεταξύ άλλων, έχουν το «άνοιγμα» προορισμών όπως το Πουκέ και το Μπουτάν, δημιουργώντας εκεί τα πρώτα εκπληκτικά ξενοδοχεία! Το «Amanzoe» στο Πόρτο Χέλι είναι το νεότερο ξενοδοχείο της αλυσίδας και το τρίτο σε ευρωπαϊκό έδαφος. Εκεί η Μαρί Σαντάλ πόζαρε λαμπερή, σέξι και φανερά αδυνατισμένη, δείχνοντας πόσο πολύ προσέχει την εμφάνισή της. Οσο για την κόρη της, Μαρία-Ολυμπία, απαθανάτιζε τις εντυπωσιακές γωνιές του πολυτελέστατου ξενοδοχείου.
Κάποιοι βλέποντάς τους υπέθεσαν πως διαμένουν εκεί, όμως το σπίτι του Κωνσταντίνου είναι πολύ μεγάλο ώστε να μπορεί να τους φιλοξενήσει και να μη χρειαστεί να πληρώσουν «χρυσάφι» για τη διαμονή τους! Το πιο φτηνό δωμάτιο ξεπερνά τα 1.000 ευρώ την ημέρα και, όπως καταλαβαίνετε, για μια επταμελή οικογένεια η διαμονή εκεί κοστίζει μια ολόκληρη περιουσία!
spirospero.gr