Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


«Μαγειρέματα» και χάντικαπ

Επτά σαββατιάτικες επιλογές σε τέσσερα παρολί

Κακό, στοιχηματικά, το πρόγραμμα της πρεμιέρας της SuperLig. Κι αυτό διότι δύο πιθανά μου πονταρίσματα, η Μπεσίκτας και η Τραμπζονσπόρ, προέρχονται από μεσοβδόμαδες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Ταξίδι, ταλαιπωρία, κούραση και στο… καπάκι εκτός έδρας πρεμιέρες για αμφότερες.

Για το Μερσίν – Μπεσίκτας είχα προτείνει στη «King Bet» το goal/goal αλλά λίγο η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, λίγο η πιθανή απουσία του Ντεμπά Μπα με οδήγησαν στο… πάσο.

Επιλογή για σήμερα το… πουλέν! Η Μπούρσασπορ φυσικά. Στράφηκε σε πολύπειρο προπονητή, τον Σενιόλ Γκιουνιές ο οποίος αποφάσισε επιτέλους να… ξεκολλήσει από την Τραμπζονσπόρ (τέσσερις φορές πέρασε από το «τιμόνι» της) και να δουλέψει σε έναν υγιή οικονομικά και διοικητικά σύλλογο. Οι Προυσιώτες έκαναν ορθά σκεπτόμενες μεταγραφικές κινήσεις στηρίζοντας το περσινό πλάνο και ο πρόωρος αποκλεισμός από την άσημη γεωργιανή Σακίρ τους… προσγείωσε όσο έπρεπε για μια τόσο δύσκολη πρεμιέρα: ενάντια στη Γαλατασαράι.

Η Γαλατά του Τσέζαρε Πραντέλι είναι ανέτοιμη ακόμη, «σφιχτή» και στερείται εμπνεύσεων στο γήπεδο. Οπως μου ‘γραψε κατά τη διάρκεια του Σούπερ Καπ με τη Φενέρ (2-3 στα πέναλτι) και στο Facebook ο καλός φίλος, και φαν της Φενέρ, Ερτζάν «για να δεις πόσο χάλια παίζει, ο αδερφός μου πήγε ήδη για ύπνο. Είναι οπαδός της Γαλατά». Bet στο ασιατικό +0,5 (το 1Χ) δηλαδή).

Πρώτη επιλογή από τη Σούπερ Λίγκα είναι τα πολλά γκολ στην Κομοτηνή ανάμεσα σε Πανθρακικό και ΠΑΣ, στην πρεμιέρα έδειξαν αμφότερες επιθετικές αρετές αλλά αμυντικές αδυναμίες. Στο 2,25 το over, στο 2.02 το ασιατικό over 2,25 (πληρωμή σε +3 γκολ, επιστροφή μισού πονταρίσματος σε ακριβώς 2 γκολ).

Αντιθέτως, και η Κόρδοβα και η Θέλτα έδειξαν στοιχεία τέτοια στην πρεμιέρα που σε κάνει να στρέφεσαι προς το αμφίσκορο.

Στο Νησί το πρόγραμμα έχει επίφοβους άσους. Ενας εξ αυτών είναι η Σουόνσι των δύο σερί νικών ενάντια στη Γουέστ Μπρομ των δύο σερί ισοπαλιών: κάπου στη μέση θα κάτσει το καρπούζι. Στο Εβερτον – Τσέλσι δεν αντιλέγω σε bet στα γκολ, όπου στρέφεστε οι περισσότεροι, προσωπικά βλέποντας την άμυνα της Εβερτον να υποπίπτει σε παιδικά λάθη και με τη σοβαρότητα που βγάζει η Τσέλσι ως τώρα, κράτησα το διπλό.

Στην Bundesliga εμμένω ότι εκ νέου οι αποδόσεις υποτιμούν τη Βέρντερ, η Χόφενχαϊμ δεν έχει κάνει ματς τέτοια ώστε να είναι στο 2.10 μέσα στη Βρέμη. Με την επάνοδο του ηγετικού στόπερ Πρεντλ η Βέρντερ δύναται το… λατρευτό της, για τέτοια παιχνίδια, 1-0. Για κάλυψη, bet στο ασιατικό +0,25 της Βέρντερ (πληρωμή κατά το ήμισυ σε ισοπαλία), προτιμότερο από το 3.30 του άσου.

Ορθές οι αποδόσεις στη Ligue 1, εξ ου και δεν κρύβεται κάποιο μεγάλο φαβορί. Μια σκέψη για το διπλό της Ρεν επί της Καέν δεν μου κράτησε τόσο για να ποντάρω, όσο στον άσο της Τουλούζ. Σταθερή εντός, με ομοιογένεια και αποτελεσματικότητα επιθετικά, ενάντια σε μια μέτρια Εβιάν που δεν δέχθηκε γκολ μόνο από την Παρί (κι αυτή, με δέκα).

Αυτά… Το… μαγείρεμα έβγαλε δύο μονά, μια δυαδούλα κι ένα trixie. Τα λέμε αύριο πάλι, Κυριακή, και στο ράδιο (1 με 3).


Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)