Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Τέσσερα… σφηνάκια

Μια χαρά η χθεσινή μέρα με πληρωμή στα 3 από τα 4 παρολί (Τσέλσι στο 2.10 ως μονό, δυάδα με g/g Θέλτα στο 1.87 και Τουλούζ στο 1.75 και 2/3 -με πληρωμή κατά το ήμισυ- στο trixie με 0,25 Βέρντερ στο 2.10 και over 2,25 Πάνθρακα – ΠΑΣ με 2,02).

Από την τουρκική SuperLig, ναι μεν χθες πέρασαν τα δύο μεγάλα φαβορί (Γαλατά και Μπεσίκτας) αλλά τούτο δεν σημαίνει ότι θα περάσει και η Τραμπζονσπόρ σήμερα, το ρεπορτάζ της είναι αποτρεπτικό για bet. Αντιθέτως, πόνταρα τη Σίβασπορ η οποία δεν είχε πολλές αλλαγές εν συγκρίσει με πέρυσι, σε αντίθετη με την Γκαζιαντέπσπορ των 18 μεταγραφών (εκ των οποίων τουλάχιστον πέντε θα είναι στην ενδεκάδα σήμερα). Bet έμπνευσης και το ασιατικό -0,75 της Σίβασπορ (πληρωμή σε άσο με διαφορά 2+ γκολ, σε ένα η πληρωμή είναι κατά 50%).

Στη Σούπερ Λίγκα σημείο δεν βλέπω άλλο πλην του ρισκαδόρικου με τη Νίκη Βόλου, η οποία μετά το… ψάρωμα έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο Καραϊσκάκη. Καλύτερη ομάδα ο Ατρόμητος μεν όχι 100% έτοιμος ακόμη (κατά δήλωση Παράσχου, να ‘ούμε), εξ ου και ποντάρω τη Νίκη στο ασιατικό +0,25 (πληρωμή κατά το ήμισυ σε ισοπαλία). Ετερη επιλογή, το αμφίσκορο στα Χανιά στο Πλατανιάς – ΠΑΟΚ, βλέποντας πόσο ανέτοιμη είναι ακόμη στα μετόπισθεν η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη.

Η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Γκλάντμπαχ έχοντας καλή παράδοση (πέντε σερί νίκες) αλλά χωρίς να εντυπωσιάζει ως τώρα. Αλλά ούτε και η Μπορούσια, που έρχεται από τη ρεβάνς με τη Σεράγεβο, στο 1-1 με τη Στουτγκάρδη ήταν κάτι το σπουδαίο. Με ρίσκο στον άσο ή στον άσο με draw no bet (το δεύτερο προτίμησα).

Στο Campionato, η Εμπολι ουσιαστικά ρίχνεται στη νέα σεζόν πρακτικά με την ομάδα που είχε πέρυσι στη Serie B, με ελάχιστα νέα πρόσωπα και δίχως τον τραυματία μπόμπερ Μακαρόνε, η Ουντινέζε με τους Ντι Νατάλε και Μούριελ δύναται να σκοράρει και να επιβεβαιώσει τον άσο.

Από την Primera, η συγκυρία φέρνει τη Ρεάλ στο «Ανοέτα» ενάντια σε μια Σοσιεδάδ που… σέρνεται, μετά τη δίκαιη ήττα από την Εϊμπαρ έφαγε τρίπαλο στη Ρωσία από την Κράσνονταρ αποχαιρετώντας την Ευρώπη που ήταν βασικός της στόχος φέτος. Βλέποντας το 2.00 στο διπλό από ημίχρονο προφανώς… ψήνεσαι κι ας λήξει 0-1 με γκολ από το… 43’.

Κλείνω με το Τότεναμ – Λίβερπουλ. Πέρυσι η κόκκινη αρμάδα τους… γλέντησε (4-0 στο λιμάνι, 5-0 στο Λονδίνο) και έχει πλούσια ειδησεογραφία για σήμερα (εκτός ο Φλάναγκαν, τέλος ο Αγκερ, αμφίβολοι Μορένο, Σκρτελ και Τζόνσον, διαθέσιμος και ίσως βασικός ο Μπαλοτέλι, πιθανό ντεμπούτο για Λαλάνα). Καθαρά επιλογή ενστίκτου το over 1,5 γκολ στο ημίχρονο.

Στη σούμα ένα μονό, δύο δυάδες κι ένα ρισκαδόρικο trixie για σήμερις…

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)