Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ


Συνήθεια που έγινε λατρεία

Τριάδα τριημέρου, δυάδα Σαββάτου και ασιατική τριάδα στις επιλογές

Οι πρεμιέρες είναι επικίνδυνες, κρύβουν παγίδες και άλλα τέτοια χρησιμοποιούνται κάτα κόρον στην αυγουστιάτικη στοιχηματική διάλεκτο. Δεν διαφωνώ, απλώς προσθέτω ότι κρύβουν και ευκαιρίες.

Και μην ξεχνάτε ότι ο καλύτερος tipster (ελληνιστί ο «στοιχηματογράφος») είστε… εσείς. Οταν βλέπεις ένα σημείο και σου καρφώνεται στο μυαλό, υπάρχει λόγος που εργάστηκε έτσι ο εγκέφαλός σου, απλώς «τρέχει» πιο γρήγορα από την αντίληψη. Κάτι θα είδες, κάτι θα σκέφτηκες.

Οπως εγώ μεσοβδόμαδα με τη Σλόβαν, κι ακόμη αναρωτιέμαι γιατί (…) διαιτητής ακύρωσε το γκολ στο τέλος...

Υψηλή απόδοση συναντώ στην πρεμιέρα της Πριμέρα, με τον Χοακίν Καπαρός να κάνει ντεμπούτο για τη Γρανάδα στο ματς με την Ντεπορτίβο λα Κορούνια. Μια ομάδα που δεν έχει κλείσει ακόμη το ρόστερ της, εξ ου και στην κορυφή φανέλα βασικού θα φορέσει ο Τοτσέ, την ίδια φανέλα (όχι… ευτυχώς και το ίδιο νούμερο) που τίμησαν κάποτε ο Τριστάν και ο Λούκε. Το βέβαιο είναι πως οι Γαλιθιάνοι μπαίνουν με κακούς οιωνούς στη νέα σεζόν και ο άσος είναι σε καλή τιμή για μια Γρανάδα που είναι «δουλεμένη» από πέρυσι.

Κατά τα λοιπά, το… κόλλημά μου στην Πρέμιερ είναι η Γουέστ Χαμ και ενάντια σε μια Πάλας που δεν ξέρει τι της ξημερώνει στη μετά-Πιούλις εποχή, το διπλό έχει αξία. Κράτησα το ασιατικό +0,25 της Γουέστ Χαμ σε απόδοση 1.82 (σε ισοπαλία πληρώνεται το 50% του μέγιστου πιθανού κέρδους).

Το τουρκικό Σούπερ Καπ βρίσκει Φενερμπαχτσέ και Γαλατασαράι με νέους προπονητές και μάλλον αποδυναμωμένες, βλέποντας τα φιλικά τους το αμφίσκορο μοιάζει πολύ πιθανό.

Ενα μεγάλο ρίσκο που παίρνω είναι με το διπλό της Ντόρντρεχτ στο «Ντε Αντελάαρσχορστ» επί της Γκο Αχέντ Ιγκλς. Από δύο σερί ήττες η γηπεδούχος, λύγισμα στο 93’ για την Ντόρντρεχτ με την Τσβόλε κι ενώ στην πρεμιέρα είχε νικήσει τη Χέρενφεν. Προσωπικά μου έχει δείξει καλά στοιχεία… Κράτησα την Ντόρντρεχτ στο +0,25.

Εκεί κοντά, στο «Ρέχενμποοχ» παίζουν Ζούλτε – Μουσκρόν. Η Ζούλτε έχασε στο τέλος από τη Γάνδη και παραμένει προβληματική σε όλες τις γραμμές, σε οίστρο η Μουσκρόν και το έδειξε με το εντυπωσιακό 5-2 τη Σταντάρ Λιέγης. Πιθανό αμφίσκορο…

Νωρίτερα παίζουν Χέρτα – Βέρντερ. ΟΚ, καμία δεν πείθει αλλά ειδικά στη γηπεδούχο απορώ πως ο σκόρερ 16 (από των συνολικά 40) γκολ Ανδριαν Ράμος θα καλυφθεί εκ των έσω, όπως εμμένο ο τεχνικός Γιος Λούχουκαϊ. Λιγότερο άγχος φέτος στη Βέρντερ, συμπαθητικές μεταγραφές συν έναν εξαιρετικό Χαΐροβιτς που περιμένω να βγάλει μάτια φέτος. Αλλο ένα ρίσκο, με τη Βέρντερ στο ασιατικό +0,25.

Η Γκινγκάμπ κέρδισε, με το τυχερό διπλό επί της Λανς, ότι έχασε στην πρεμιέρα και γενικώς «ψάχνεται» ακόμη αγωνιστικά. Χειρότερη δείχνει η Μαρσέιγ με τον Μαρσέλο Μπιέλσα να νιώθει πλέον πρόωρα πίεση. Αναμενόμενα θα παίξει πιο ανοιχτά από όσο την είδαμε, εξ ου και η σκέψη για γκολ από αμφότερες.

Η Χαλ έχασε τον νεοαποκτηθέντα Σνόντγκρας με τραυματισμό, έπεται η ρεβάνς με τη Λόκερεν έχοντας χάσει 1-0 την Πέμπτη και ενάντια στο το διπλό ταμπλό έρχεται η… ζημιάρα Στόουκ. Δεν αποκλείω το διπλό, κρατώ όμως το αμφίσκορο…

Κάνω τη διαλογή και ιδού ο τρόπος στοιχηματισμού. Πάντα με αρχή, νόμο, κανόνα ότι ποντάρουμε τα ματς και μονά αποδεκτά και μετά τα «πλέκουμε» σε παρολί.

Και φυσικά «επιστροφή» της συνήθειας που έγινε λατρεία (τριάδα τριημέρου…).

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.


Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)