Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

ΔΙΟΜΗΔΗΣ - ΜΕ ΤΗΝ IFK KRISTIANSTAD ΣΤΟ EHF CUP

ehfcup2014
Η Σουηδική IFK Kristianstad θα αποτελέσει τον αντίπαλο της ομάδας μας, στον πρώτο προκριματικό γύρο του EHF Cup, μετά τη σημερινή κλήρωση στη Βιέννη της Αυστρίας. Ο πρώτος αγώνας θα δοθεί σε Ελληνικό έδαφος στις 6 ή 7 Σεπτεμβρίου και ο επαναληπτικός στη Σουηδία, μία εβδομάδα μετά, στις 13 ή 14 Σεπτεμβρίου.
Η IFK Kristianstad αποτελεί ίσως την ισχυρότερη ομάδα του 2ου group δυναμικότητας και παρότι ο Διομήδης ήταν στο 1ο group, στάθηκε άτυχος στην κλήρωση, καθώς μαζί με την Σουηδική ομάδα υπήρχαν και άλλες μικρότερης δυναμικότητας, στα μέτρα του Διομήδη. Η IFK Kristianstad τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος της Σουηδίας, έπαιξε στα play off και έλαβε τελικά την 4η θέση (καθώς αποκλείστηκε από την Lugi που πέρσι αντιμετώπισε και απέκλεισε την ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League).
Ο προπονητής μας Δημήτρης Δημητρούλιας, αμέσως μετά την κλήρωση δήλωσε: "Σταθήκαμε άτυχοι, καθώς παρότι βρισκόμασταν στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας, κληρωθήκαμε ίσως με την καλύτερη ομάδα του θεωρητικά πιο αδύναμου 2ου γκρουπ, αν και σε αυτήν τη φάση δεν μπορείς να πεις για καμία ομάδα ότι είναι υποδεέστερη. Η IFK Kristianstad είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, με δείγματα γραφής τα τελευταία χρόνια πολύ σημαντικά και με εξαιρετική εμφάνιση πέρσι στους ομίλους του EHF Cup. Το γεγονός ότι τερμάτισε μάλιστα πρώτη στην κανονική διάρκεια ενός πολύ δυνατού πρωταθλήματος, όπως αυτό της Σουηδίας, την κατατάσσει αυτόματα στις πολύ δυνατές ομάδες συνολικά του EHF Cup. Βέβαια, όπως είναι γνωστό οι προκλήσεις μας αρέσουν και γι' αυτό θα αντιμετωπίσουμε τα συγκεκριμένα παιχνίδια με σοβαρότητα και απόλυτη πειθαρχία. Τέτοιου είδους εμπειρίες δεν έρχονται πολλές φορές στην ιστορία ενός συλλόγου και αποτελούν για εμάς μια ακόμη τεράστια ευκαιρία. Προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα που θα βρεθώ αντιμέτωπος με μια τόσο δυνατή και ποιοτική ομάδα!".
Δείτε πληροφορίες για την αντίπαλό μας ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ