Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Αποτελέσματα ΑΣΕΠ για το υπουργείο Οικονομικών

Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Κ/2014 (ΦΕΚ ΑΣΕΠ 6/13-5-2014) που αφορούν την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας είκοσι οκτώ (28) θέσεων τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ) στο Υπουργείο Οικονομικών.

Στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ έχουν αναρτηθεί οι αλφαβητικοί πίνακες διοριστέων καθώς και οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.

Οι υποψήφιοι που απέστειλαν έντυπες αιτήσεις χωρίς να έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση αποκλείονται της διαδικασίας και εμφανίζονται σε ξεχωριστό πίνακα μόνο με τον αριθμό ταυτότητας.

Οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από 29 Ιουλίου έως και την πάροδο της 7ης Αυγούστου 2014, ημέρας Πέμπτης.

Τα προσωρινά αποτελέσματα των κατηγοριών Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Προκήρυξης 2Κ/2014 θα εκδοθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.