Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

“Ενεργοί Δημότες Επιδαύρου”Δελτίο Τύπου για τις 2μηνες προσλήψεις



Στις 7/7/2014, όπως ενημερωθήκαμε από την ιστοσελίδα ‘’Διαύγεια’’, έγιναν οι προσλήψεις των εργατών γενικών καθηκόντων για πυρασφάλεια και καθαριότητα με σύμβαση δύο (2) μηνών. Αυτές οι προσλήψεις είναι στην διακριτική ευχέρεια του Δημάρχου και πραγματοποιούνται με απόφασή του, σύμφωνα με τον Νόμο. Τα ονόματα στην διάθεση σας από το site μας www.dimotesepidavrou.gr, σχολιασμούς και κρίσεις για τους προσληφθέντες μπορεί να κάνει ο καθένας, άλλωστε μικρό μέρος είμαστε και γνωριζόμαστε όλοι…

Δεν θέλω να επεκταθώ στο ότι οι όμοροι Δήμοι Ναυπλίου και Άργους-Μυκηνών έκαναν τις ίδιες προσλήψεις, αφού πρώτα έβγαλαν ανακοινώσεις και κάλεσαν τους ενδιαφερομένους να κάνουν αίτηση. Την ιστοσελίδα του Δήμου εμείς μάλλον την έχουμε για άλλες ανακοινώσεις και δελτία τύπου προβολής του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής!!

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι η θέση που είχαμε, προτείνοντας στον Δήμαρχο να δείξει στήριξη στην τράπεζα κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου μας, στην οποία κάθε φορά που συζητάμε με τους υπευθύνους μας μεταφέρουν την δύσκολη εικόνα συνέχισης της προσπάθειάς τους. Προτείναμε λοιπόν να προσληθφούν κάποιοι άνθρωποι από αυτές τις οικογένειες που μέχρι σήμερα βοηθάμε, ώστε να μπορούν μόνοι τους και αξιοπρεπώς να ζήσουν και συγχρόνως να εργαστούν ώστε να μπορέσουν και οι κοινωνικές δομές να προχωρήσουν στο έργο τους αλλά και να επιτυγχάνεται η ουσία της κοινωνικής πολιτικής που είναι η εξεύρεση εργασίας και η αυτοσυντήρηση των πολιτών και των οικογενειών τους.

Αντί γι αυτό προτιμούν κάποιοι την εξυπηρέτηση των ‘’δικών τους παιδιών’’. Αυτή είναι η Νέα Αντίληψη που κάποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν και πριμοδότησαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Εμείς όμως προτιμούμε να μαθαίνει ο κόσμος ότι γίνεται και σιγοψιθυρίζεται για να έχει και γνώση και γνώμη και αυτό θα κάνουμε σε όλα τα θέματα που αφορούν το Δήμο αλλά και τον τόπο μας.

Λυγουριό, 25-7-2014
ΤΑΣΟΣ ΧΡΟΝΗΣ
επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“Ενεργοί Δημότες Επιδαύρου”