Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ: Ας μην χάσουμε αυτή την ευκαιρία.


"...Χρειαζόμαστε, επιτέλους, τους επιτυχημένους επαγγελματικά ανθρώπους να διαχειρισθούν το αύριο του Δήμου μας. Και ο Γραμματικόπουλος είναι αναμφίβολα από τους πλέον επιτυχημένους..." επισημαίνει μεταξύ άλλων με παρέμβαση του ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιώργος Τόμπρας.

Αναλυτικά η ενδιαφέρουσα παρέμβαση του κ.Τόμπρα:

"Δημοκρατία σημαίνει συμμετοχή. Συμμετοχή σημαίνει ενεργό ρόλο στο αυριο του Δήμου. Και το αύριο του Δήμου είναι, σε αυτή την κρίσιμη εποχή, στα χέρια όλων μας.

Είναι χρέος μας να το διαχειριστούμε σωστά και με κριτήριο το συλλογικό συμφέρον του Δήμου μας.

Στην προσπάθειά μας αυτή χρειαζόμαστε ανθρώπους που έχουν αποδείξει ως επιτυχημένοι επιχειρηματίες πως οι ικανότητές τους μπορούν να εγγυηθούν ένα Δήμο κερδοφόρο με εξωστρέφεια, κοινωνικό πρόσωπο για όλους ανεξαιρέτως και ειδικά με μέριμνα για τις ευπαθείς ομάδες. 

Άνθρωποι σαν το Χρήστο Γραμματικόπουλο μπορούν να εγγυηθούν ευημερία για το αυριο, με ανάπτυξη και πρόοδο για ολους τους δημότες του Δήμου μας. Η επιτυχημένη του πορεία στον επαγγελματικό του τομέα και η ενεργός δράση του ως πολίτης αποτελούν ισχυρό εφόδιο στον αγώνα να γίνει ο Δήμος Ναυπλιέων παράδειγμα για ολόκληρη την Ελλάδα. 

Σε αυτή την προσπάθεια συντάσσομαι στο πλευρό του Χρήστου Γραμματικόπουλου για να βοηθήσω ενεργά στην επίτευξη αυτού του οράματος.

Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για νέα αδιέξοδα ούτε υπάρχει πλέον πολυτέλεια χαμένου χρόνου.

Υπάρχει νέα ελπίδα. Ας μην χάσουμε αυτή την ευκαιρία."

Γιώργος Π. Τόμπρας