Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ Χ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ "ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ" ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ


Ο Ιορδάνης Δαμιανός, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό "Ναύπλιο Νέα Ελπίδα" του Χρήστου Γραμματικόπουλου.

Ο Ιορδάνης Δαμιανός γνωστός σε όλους κι ως Ντάννυ είναι το δεύτερο τέκνο της οικογένειας του Κωνσταντίνου Δαμιανού & της Αγγελικής Αφεντουλίδη. Είναι γεννημένος και μεγαλωμένος, στην ιστορική συνοικία της Πρόνοιας στο Ναύπλιο. Αριστούχος του Eθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕKAB) – διασώστης, καθώς και πτυχιούχος διπλώματος ανωτέρας σχολής ναυαγοσωστών.

Γνωστός την πάση για το ναυαγοσωστικό του έργο στην παραλία της Καραθώνας κι όχι μόνο, καθώς και τη δράση του για την διάσωση της θαλάσσιας χελώνας. Λάτρης της περιοχής του και της Ελλάδας γενικότερα. Το μεράκι του δε για τη μουσική και το τραγούδι μας έχει ταξιδέψει πάμπολλες φορές σε μουσικά μονοπάτια γεμάτα ρομαντισμό και νόστο. Δεν το βάζει ποτέ κάτω και θέλει τον τόπο του ψηλά.

Το χέρι πάντα έτοιμο να δώσει τη βοήθειά του σε όποιο την χρειαστεί δίχως σκέψη. Με μάτια ορθά κι ανοιχτή καρδιά συστρατεύεται περήφανος στο πλάι του Χρήστου Γραμματικόπουλου για ένα Ναύπλιο - Νέα Ελπίδα στο Δήμο μας.