Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ


ΤΟ ΚΡΑΝΙΔΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α1 ΕΣΚΑΚ ΑΝΔΡΩΝ 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.
Το Κρανίδι νίκησε στους Αγίους Θεοδώρους την ομάδα του Τήρωνα 66-47,  για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΚ ανδρών,με το αποτέλεσμα αυτό και σε συνδυασμό με την ήττα της ομάδας  του Παλαίμωνα από τον Αργοναύτη ,  κατατάσσεται ουσιαστικά  στην Α' θέση του πρωταθλήματος, δεδομένου ότι ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της τελευταίας αγωνιστικής στις 29.3.2014, που φιλοξενεί στην Ερμιόνη την ομάδα του Λεχαίου, το Κρανίδι έχει ήδη κατορθώσει για άλλη μια φορά την άνοδό  στη Γ' Εθνική κατηγορία.
Το παιχνίδι όπου κρίθηκε ο πρωταθλητής ήταν στη Ν.Κίο όταν ο Αργοναύτης νίκησε 61-52 τον  ΚΑΟΚ-ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ  που ισοβαθμούσε με το Κρανίδι .
Στην εξέδρα οι οπαδοί του Αργοναύτη φώναζαν για την ομάδα τους  '' Νάτοι-νάτοι οι  πρωταθλητές΄΄ ενώ ο προπονητής ,διοίκηση και  παίκτες του Κρανιδίου πανηγύριζαν στην κερκίδα που είχαν έρθει να παρακολουθήσουν τον αγώνα.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος) www.argolidaportal.gr
Α.Ο. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: (ΚΟΥΛΟΥΚΗΣ- ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ)  ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ 9(2), ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Ν 9, ΓΙΑΓΚΙΟΖΗΣ ,ΔΩΡΟΒΙΝΗΣ  2, ΠΡΟΥΝΤΖΟΣ 6, ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ , ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ 20(4),ΣΤΑΥΡΟΥ, ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΑΚΗΣ 4, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ 11, ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ , ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ .
ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ(ΜΑΝΩΛΙΤΣΑΚΗΣ): ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ 3(1), ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ 5(1), ΜΙΣΙΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΖΑΡΑΣ Α 9, ΠΡΑΤΗΣ 7, ΜΠΑΛΤΖΗΣ, ΤΖΙΟΥΒΑΡΑΣ, ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ, ΠΑΖΑΡΑΣ Π 13(2), ΜΠΟΚΟΣ, ΜΑΓΛΟΣ 15.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:α 15-10, β 14-10(29-20ημ) γ17-18,δ 15-5.


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΡΙΖΟΣ Π - ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ.
http://www.argolidaportal.gr/