Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Μετα απο την απολυτη κρεατοφαγια θα σας δωσουμε την τελειοτερη συνταγη αποτοξινωσης...


Μετα απο την απολυτη κρεατοφαγια θα σας δωσουμε την τελειοτερη συνταγη αποτοξινωσης απο το κρεας .
θα χρειαστουμε 100 ml ελαιολαδο 2 σκελιδες σκορδο, φρεσκοκομμενο μαίντανο (μια χουφτα) ,1 πρεζα κροκο κοζανης, αλατι ελαχιστο,φρεσκο πιπερι ,μισο λεμονι, λευκο κρασι 200ml μακαρονια τυπου λινκουινι (500 gr)1 φιλετο μυλοκοπι(700gr) μαριναρισμενο και φυσικα 10 μικρα τοματινια τυπου cherry      Ριχνουμε το ελαιολαδο στην μεγαλη τηγανα ή κατσαρολα,αμεσως μετα σωταρουμε το σκορδο.
Μολις ροδισει ριχνουμε το κρασι για να ξετρελαθεί απο τα αρωματα ολη η γειτονια. Μολις περασουν 3 λεπτα περιπου δυνατης φωτιας προσθετουμε τα τοματινια και μισο κουταλακι αλατι .
Ταυτοχρονα στην αλλη κατσαρολα βραζουμε τα μακαρονια μας και συνιπολογιζουμε την στιγμη που βαζουμε τα μακαρονια οτι πρεπει να ριξουμε το ψαρακι μας πανω απο τα τοματινια που μετα απο τα 10 λεπτα βρασμου ειναι ετοιμα να υποδεχθουν το ψαρακι μας που ειναι ηδη μαριναρισμενο και φιλεταρισμενο .
Τα αφηνουμε να σιγοβρασουν για 5 λεπτα ακομη .Σβηνουμε το ματι της κουζινας και ριχνουμε την πρεζα κροκου κοζανης και ελαχιστες σταγονες λεμονιου.
Ανακατευουμε και ετοιμο,σουρωνουμε τα μακαρονια κρατοντας τα αλτεντε λιγο αβραστα και αφου τα σουρωσουμε τα γυρναμε πισω στην κατσαρολα και τους αδειαζουμε απο πανω το αλλο σκευος που περιεχει την μαγικη σαλτσα με το μυλοκοπι και τα αφηνουμε λιγο ετσι ωστε να μην μεινουν υγρα πολλα (αυτα θελουμε να κολησουν στα μακαρονια).
παρτε μια μεγαλη απλαδα αδειαστε το θαυμα σας και πασπαλιστε το εργο τεχνης σας με τον φρεσκοκομμενο μαίντανο και προσθεστε λιγο φρεσκο πιπερι.
Καλη επιτυχια!!!!!
Στο mediterraneo θα βρειτε το μυλοκόπι τα μακαρονια de cecco και τον κροκκο Κοζάνης τα 5 πιπερια και φυσικα ότι κρασι φανταστείτε !!!