Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ

 Εμφάνιση 425246_387939501235638_222037956_n.jpg
Τρία παρολί



Τελευταίο άρθρο για φέτος. Με πολύ Τουρκία. Και… λίγο Λίβερπουλ.



(στη φωτό: αυτά βλέπει ο Σουάρες και… αγριεύει!)



Νωρίς…



Κόνιασπορ – Εσκισεχίρσπορ: άτολμη εκτός έδρας η Εσκισεχίρσπορ, νίκησε μόνο την Κασίμπασα (όταν ακόμη η τελευταία «έδενε») και την Ερσίγεσπορ παίζοντας με παίκτη παραπάνω μόλις από το 9ο λεπτό. Στο γκολ θα κριθεί, αν κριθεί, το ματς, δεν είναι κακό το under στο 1.73, επί προσωπικού έχω ποντάρει και τον άσο (σε παρολί με ζητούμενα). Πού το στηρίζω; Στην πρόσφατη αλλαγή τεχνικού στη νεοφώτιστη, τέτοιες κινήσεις είθισται να δίνουν «αέρα», συν την έδρα της όπου ανέκαθεν παίζει καλύτερα. Για άσο του 3.30 μιλάμε, έτσι;

Σίβασπορ - Καραμπούκσπορ: Αήττητη στα τελευταία οκτώ ματς η Καραμπούκσπορ, στο ζενίθ της φόρμας της για φέτος και ο άσος στο 1.70; προφανώς θα κάναμε κουβέντα αν ήταν από 2.10 και πάνω. Τι κράτησα; Βάσει στατιστικής, το Χ στο ημίχρονο (5/8 με 6/8).




Μετά



Τραμπζονσπόρ – Αντάλιασπορ: Η απουσία τριών βασικών (Ινσα, Τίτα και Πρόμις) είναι σημαντική για το παιχνίδι της Αντάλιασπορ, η οποία εμφανώς πια μπήκε σε περίοδο ντεφορμαρίσματος ενώ η Τραμπζονσπόρ στην Τραπεζούντα παίζει σταθερά καλά, συν ότι γυρίζει ο ξεκούραστος Μαλουντά. Νομοτελειακή επιλογή ο άσος, δίκαια η τιμή του στο 1.60.

Μπρέσια – Τράπανι: φορμαρισμένη η Μπρέσια στο φινάλε του 20103, η Τράπανι έρχεται από αήττητο επτά αγώνων. Η Μπρέσια σκοράρει και δέχεται γκολ μετά ευκολίας ενώ η Τράπανι παίζει ανοιχτά ανεξαρτήτως έδρας. Καλό το αμφίσκορο.

Εβερτον – Σαουθάμπτον: ο ρυθμός που δίνει η Εβερτον στα εντός έδρας παιχνίδια της είναι καλός και γρήγορος ενώ η Σαουθάμπτον και δείχνει ότι ανακάμπτει και μπορεί να ακολουθήσει τη γηπεδούχο. Αλλωστε από τις 26 Οκτωβρίου μόλις στο… τελευταίο (3-0 την Κάρντιφ) κράτησε το μηδέν.

Φενερμπαχτσέ – Καϊσερίσπορ: λογικό το 1.30 του άσου. Δεν θα είναι πάντως τόσο εύκολο το ματς για τη Φενέρ αν εμφανιστεί ξανά, όπως στο Καραμπούκ, «χαλαρή», εξ ου και κράτησα το να σκοράρουν αμφότερες (1.95). Τι άλλο να ποντάρεις; Το over 3,5 είναι στο θελκτικό 2.70 αλλά επαφίεται αποκλειστικά στις… ορέξεις της Φενέρ. Αλλωστε, η Καϊσερίσπορ έχει βάλει μόνο 7 γκολ φέτος εκτός έδρας εκ των οποίων μόλις ένα στο πρώτο ημίχρονο. Συνεπώς, καμία σκέψη για κάποια κόντρα στο ημίχρονο.



Fun bets



Τσέλσι - Λίβερπουλ: μακάρι, για εμάς τους «κόκκινους», να έρθει διπλό αλλά το κόβω δύσκολο. Όχι απίθανο. Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι η επιθετική λογική στο παιχνίδι της Λίβερπουλ που πλέον βγάζει και αυτοματισμούς. Στις… σημειώσεις ότι η Τσέλσι έχει μόνο δύο νίκες στα τελευταία 13 ματς με τη Λίβερπουλ στην Premier League αλλά οι πέντε από τις τελευταίες επτά ήρθαν με τεχνικό τον Ζοσέ Μουρίνιο.



Πρώτη επιλογή να σκοράρει ο Λουίς Σουάρες, που δεν το έκανε με τη Σίτι αλλά πέρυσι είχε σκοράρει και στα δύο ματς με την Τσέλσι. Ετερη, το ισόπαλο ημίχρονο, έχουν από 3/9 και 2/9 εντός κι εκτός αντίστοιχα: πολύ λίγα για τα δεδομένα τους. Και τρίτον, ισόπαλο και το τελικό.



ΥΓ. Αυτά. Καλή χρονιά σε όλους, φίλους και εχθρούς. Βγείτε, πιείτε, πηδήξτε, μεθύστε, η ζωή είναι, τελικά, πολύ μικρή.



Το πλήρες άρθρο και οι προτάσεις μου στο bxpbet.com.