Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

O NIKOS ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ

Από Καισαρεία μέχρι Λισσαβώνα

Μεγάλο πρόγραμμα, αρκετές οι επιλογές για ένα νέο, μεγάλο ταμείο.

«παπάδες» έκανε χθες η στήλη! Πέρασε το Χ στο Μπάγερν – Τσέλσι (3.75), πέρασε το Trixe με Σαντχάουζεν Χ2 (2.40), Κασίμπασα (2.40) και Χ στο Μπρέντα – Ναϊμέγκεν (3.40), πέρασε και η δυάδα στο ασιατικό με Κασίμπασα στο +0 (1.69) και Τσέλσι στο +1 (1.72), πέρασε και το over της Κασίμπασα (1.95)!
Κρίμα διότι περίμενα πώς και πώς το fun bet με κατάκτηση Τσέλσι στα πέναλτι που πλήρωνε 6.50. Ατιμε… Λουκάκου!

Τουρκία: δεν ποντάρω Καϊσερίσπορ καθότι έχει ξανά ελλείψεις και θα έχει λύσεις ανάγκης στην ενδεκάδα ενώ στην Ελαζίγκσπορ του Τροντ Σόλιντ ζει, κλασικά, στον μικρόκοσμό του. Αμυντικά αμφότερες... βαλτώνουν και κράτησα το over, χωρίς να αποκλείω κανένα αποτέλεσμα. Σε ζητούμενα το διπλό της Μπούρσασπορ στην Αττάλεια έχει αξία, πιο συντηρητικά έχει αξία μόνο το under.
Στο Φενέρ – Σίβασπορ, στην κατάσταση που είναι η ομάδα του Ερσούν Γιανάλ μόνο για ποντάρισμα υπέρ της δεν θέλγει. Η Σίβασπορ έχει εξαιρετικούς μεσοεπιθετικούς και είναι ικανή για τη «ζημιά». Fun bet το 2 ημίχρονο.
Με ασιατικό χάντικαπ κράτησα το over 2 στην Καισαρεία (κερδίζουμε αν σημειωθούν 3 ή περισσότερα τέρματα ενώ αν σημειωθούν 2 γκολ ακριβώς τότε το στοίχημα θεωρείται ισοπαλία και έχουμε επιστροφή πονταρίσματος) και την Μπούρσασπορ στο

Πορτογαλία: δύο ματς απόψε, πόνταρα σε αμφότερα. Τι; Κατ’ αρχάς κοντράρω την Γκιμαράες που δεν έχει δείξει και πολλά ως τώρα και παίζει με μια Σετούμπαλ που δεν έχει τόσο κακή ομάδα η Σετούμπαλ για να μην έχει ούτε πόντο ύστερα από δύο αγωνιστικές.
Και, στο Derby da Capital ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Μπενφίκα, η λογική ορίζει άσο: πρώτον, λογική και στοίχημα δεν πορεύονται μαζί και, δεύτερον, κάποτε ένας σοφός μου είχε πει ότι «τα ντέρμπι ανασταίνουν και νεκρούς». Στην προκειμένη περίπτωση, η απογοήτευση πηγάζει από την Μπενφίκα. Συνεπώς… μοιρασιά.

Ελλάδα: ΟΚ, φαβορί ο Παναθηναϊκός με τη Βέροια αλλά οι αποδόσεις είναι μικρές για οτιδήποτε άλλο πλην… fun bet. Τι; Ασο ημίχρονο: για τελικό, αλήθεια, το… φοβάμαι! Στο Καλλονή – ΠΑΣ το συν για την Καλλονή είναι ότι έμαθε να παίζει στο ΟΑΚΑ (πρεμιέρα με Ολυμπιακό), το αρνητικό είναι ότι για πρώτη φορά καλείται να κάνει παιχνίδι και ο ΠΑΣ δεν… συγχωρεί αν βρει χώρους στην κόντρα. Διπλό με ρίσκο, +0 στο ασιατικό.

Αγγλία: αναποτελεσματική ως τώρα η Εβερτον αλλά στην Κάρντιφ δύσκολα θα διαχειριστούν ορθά την εντυπωσιακή νίκη επί της Σίτι. Διπλό η επιλογή.

Γαλλία: πολλές επιλογές, πολλές σκέψεις αλλά μόνο τον άσο της Μπαστιά κράτησα, στο «Φουριανί» με την Τουλούζ. Σκοράρουν δύσκολα οι Γιορνδίνοι και περιμένω το… ξέσπασμά τους. Ματς θα κριθεί στο γκολ, εικάζω, και δη στο β’ ημίχρονο (1-0 στο 60’-70’ να τελειώνουμε).

Ισπανία: Διαφωνώ με τον φαβοριτισμό της Θέλτα, η οποία με πολύ τύχη πήρε «διπλό» 2-1 επί της Μπέτις. Τύχη που δεν είχε η Γρανάδα με τη Ρεάλ (0-1), ζήτησε δύο πέναλτι και γενικώς με εντυπωσίασε. Πόνταρα στην ισοπαλία.
Στη Segunda και η παράδοση (9-1-2) και η φόρμα με οδηγούν στον άσο της Λας Πάλας η οποία δεν μεν δεν πείθει αλλά η Εϊμπάρ κατεβαίνει με απουσίες.

Ολλανδία: η Γκόου Αχέντ Ιγκλς τα πάει καλά για τα δεδομένα της αλλά στη Βααλβάικ δεν… αστειεύονται και το 2-2 (από 0-2) με τη Ναϊμέγκεν πρέπει να τους έγινε μάθημα. Σε καλή τιμή ο άσος.

Νορβηγία: άσο ημίχρονο τη Λίλεστρομ, η Οντ στα τελευταία πέντε ματς εκτός έχανε μόνο σε ένα (με τη Ρόζενμποργκ), η Λίλεστρομ εντός στα τελευταία πέντε ημίχρονα έχει 3-2-0 χωρίς να δεχθεί γκολ. Γιατί όχι;

Η συνέχεια του άρθρου και συνοπτικά οι σημερινές μου προτάσεις στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος
https://www.facebook.com/nikbozo

Twitter: @nikbozo