Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

Τίμησαν τον αείμνηστο φίλο και συμπαίχτη τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο... οι βετεράνοι της Ερμιονίδας!

 Επιμέλεια - ρεπορταζ-φωτογραφίες:eikonoskopio news

Την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Ερμιόνης, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Ερμιονίδας, συμπάιχτες και αντίπαλοι του αείμνηστου Σούλη Τσέλου - πρώτου σκόρερ όλων των εποχών του Ερμή Ερμιόνης-.

έπαιξαν έναν αγώνα τιμώντας τη μνήμη του.
Ο Σούλης Τσέλος, που φορούσε τη "θρυλική" φανέλα με το νο. 9, του ιστορικού "Ερμή", "έφυγε" απο κοντά μας τον περασμένο μήνα.
Η ιδέα που είχαν οι φίλοι του έγινε πράξη για να πραγματοποιηθεί αυτός  ο αγώνας ως φόρος τιμής αυτού του μεγάλου παίχτη που ανέδειξε το ποδόσφαιρο της επαρχίας μας. 

Στον αγώνα αυτό, παρέστησαν η γυναίκα του Σούλη Τσέλου, Χαριτίνη και ο γιος του Δημήτρης, όπου και παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες για την προσφορά του αξέχαστου ποδοσφαιριστή με τη φανέλα του "Ερμή".
Συμβολική ήταν η παρουσία δίπλα στην σύζυγο του Σούλη Τσέλου απο τις κυρίες Γιώτα Βιρβίλη και Αγγέλα Μερτύρη που ήταν οι σύζυγοι των δύο αείμνηστων προέδρων του Ερμή Ερμιόνης Βαγγέλη Βιρβίλη και Γιώργου Μερτύρη ! 


Ο γιος του Δημήτρης, ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν στον αγώνα, και όπως χαρακτηριστικά είπε "Σήμερα διαπίστωσα ότι ο πατέρας μου, εκτός απο καλούς και άξιους συμπαίχτες μέσα στο γήπεδο, είχε και καλούς φίλους".


Αξίζει να επισημάνουμε ότι τον αγώνα παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι, οι οποίοι χειροκρότησαν τις προσπάθειες των βετεράνων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απέδειξαν ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται...