Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Εμπορικός Σύλλογος Άργους


Προβλήματα μελών του Εμπορικού Συλλόγου Άργους

Κύριε Δήμαρχε, 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το πρόβλημα που υπάρχει σε 32 Καταστήματα τουλάχιστον, των οδών Κορίνθου , Αγγ. Μπόμπου, Ελ. Βενιζέλου και Παναγή Τσαλδάρη, οι οποίοι υπέγραψαν έγγραφο καταγγελίας κατά του Δήμου Άργους , διότι εντελώς απροειδοποίητα πήρε τους κάδους από την πάροδο Ελ. Βενιζέλου και Κορίνθου που εξυπηρετούσαν τα καταστήματα του κέντρου.
Ακόμη όπως γνωρίζετε, οι κάδοι ήταν σε συγκεκριμένες θέσεις τουλάχιστον 25-30 χρόνια και τα επόμενα σημεία στα οποία υπάρχουν κάδοι είναι αρκετά μακριά.
Επίσης θέλουμε να προσθέσουμε ότι στους κάδους έριχναν απορρίμματα , τα οποία δεν μύριζαν , όπως ( χαρτιά , σακούλες κ. α. ) , αν και το γνωρίζετε αυτό. 
Σας ζητάμε να επανέλθουν οι κάδοι στην αρχική τους θέση για τη διευκόλυνση των καταστημάτων.
Στις 19-07-2013 ο Σύλλογος σας είχε στείλει έγγραφο στο οποίο ζητούσε να καθαριστούν όλοι οι κάδοι του Δήμου Άργους – Μυκηνών και να τοποθετηθούν καπάκια στους κάδους , διότι είχαν σπάσει και λόγω ζέστης η μυρωδιά ήταν αφόρητη.
Επίσης θα παρακαλούσαμε για την τοποθέτηση ειδικών stand, έτσι ώστε να μπορούν οι συνάδελφοι να τοποθετούν τα χαρτόκουτα ,αφού πρώτα τα τσακίσουν .
Μπορούμε εάν το επιθυμείτε να σας προτείνουμε κάποιο σχέδιο stand .
Να σας θυμίσουμε ότι από την πλευρά της πλατείας στην είσοδο των πεζοδρόμων Παν. Τσαλδάρη και Ελ. Βενιζέλου αφαίρεσαν κι άλλους κάδους το προηγούμενο διάστημα, για τους οποίους ο Σύλλογος κατανοώντας το πρόβλημα που δημιουργούσαν στους καθήμενους στα τραπεζάκια , δεν αντέδρασε παρά την διαμαρτυρία των μελών του.
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας