Σπουδαια νικη εκτος εδρας εκανε ο Διομηδης ΑργουςΣυγκλονιστική η ομάδα μας, χθες το απόγευμα στο ΔΑΙΣ, υποχρέωσε τον Δούκα στην πρώτη του εντός έδρας ήττα με 30-23.
Οι παίκτες του Δημήτρη Δημητρούλια, επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο των Πρωταθλητών και έκαναν στον προπονητή τους το καλύτερο δώρο, για την ημέρα των γενεθλίων του: Μεγαλειώδη εμφάνιση και άριστη εκτέλεση του αγαπημένου του “φετίχ”, της άμυνας. Η άμυνα των Λύκων ήταν για σεμινάρια, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους παίκτες του Γιώργου Κρανάκη, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν, δεν είχαν λύσεις και “υπνωτίστηκαν” στην τέλεια εναλλαγή της αμυντικής ασφυξίας και των επιθετικών αιφνιδιασμών μας.
Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι πράσινοι, σε ένα ομολογουμένως από τα καλύτερα φετινά τους παιχνίδια, έδειξαν την απόλυτη κυριαρχία τους, άφησαν το ντέρμπυ να είναι ντέρμπυ μόνο στα χαρτιά και προηγήθηκαν με 4-5 γκολ, κλείνοντας το ημίχρονο με 8-17. Το δεύτερο ημίχρονο είχε ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, συντήρηση δηλαδή της διαφοράς, η οποία έφτασε και τα 11 γκολ.
Με τη νίκη αυτή, ο Διομήδης έφτασε τα 39 σερί παιχνίδια άηττητος σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος και καλείται την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 17.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας να συντηρήσει αυτό το ρεκόρ, κόντρα στον ΠΑΟΚ, για να αυξήσει τις πιθανότητες τερματισμού πρώτος στο Final Four, γεγονός που θα του δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.
Η μεγαλειώδης νίκη επί του Δούκα, σε συνδυασμό με τα γενέθλια του προπονητή μας Δημήτρη Δημητρούλια, γιορτάστηκαν χθες το βράδυ στο Gala Espresso Bar στο Άργος (χορηγός της ομάδας μας), όπου παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φίλοι της ομάδας διασκέδασαν σε πανηγυρικούς και αποκριάτικους ρυθμούς, ενώ πλήθος φιλάθλων και μελών της ομάδας έσπευσαν να συγχαρούν τους Πρωταθλητές και να ευχηθούν στον coach μας.
Τα δεκάλεπτα: 2-5, 6-10, 8-17 (ημ.), 11-20, 17-27, 23-30
Δούκας (Κρανάκης):Μουντζουρίδης 6, Ζαλώνης 1, Αργυράκης 1, Γκέρτσος 1, Ζαμπούνης 1, Κοτελίδας 1,Τόμπρος 1, Τζηράς 6, Νικολαΐδης 4, Στούμπης Π., Μισαηλίδης, Γεωργίου, Ντούνης, Μαγκαφουράκης, Γεωργιάδης, Αραπακόπουλος 1
Διομήδης (Δημητρούλιας):Τσούλος, Ζαραβίνας 2, Χαντέλης 1, Μεγαλοοικονόμου 5, Καρκαλάτος, Μούγιτς, Χειβιδόπουλος, Νούγκοβιτς, Μαραγκός 5, Ευαγγελόπουλος, Σαμαράς 7, Βαρδάκας, Καραϊβάνοφ 5, Τάσκοβιτς 5, Ελευθερίου
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος-Μπέτμαν
Δίλεπτα: 4-4
Πέναλτι: 2/2-1/3