Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ...

ΤΡΩΤΕ   ΠΙΚΡΑ
 

Τρώτε πικρά, τρώτε...

Τά αμύγδαλα των κουκουτσιών του βερίκοκου..

Αμύγδαλα κάθε μέρα..


Πίνετε χυμό από φύλλα ...

ελιάς

Τρώτε ραδίκια και πίνετε το ζουμί τους με λεμόνι κάθε μέρα..

Τρώτε αγκινάρες (πικρές)..
Πίνετε ζουμί από άγριες αγκινάρες (πολύ πικρό), 

Βολβούς (πικρό) ή Γαϊδουράγκαθο (silybuns marianum), αυξάνει την παραγόμενη γλουταθειόνη υπεροξειδάση: Εξαιρετικό τονωτικό – αποτοξινωτικό για όλες τις παθήσεις του συκωτιού.